ClickCease

Inchirieri Stivuitoare

Inchirieri stivuitoare

_

In ultimii ani se constata o dezvoltare a acestui sector solicitarile fiind din ce in ce mai dese.
Gama de echipamente oferite clientilor nostrii este foarte larga incercand sa ofere acestora solutii pentru rezolvarea oricaror probleme. Astfel punem la dispozitie electrostivuitoare, motostivuitoare diesel sau GPL, stivuitoare cu brat telescopic, reach-truck-uri sau transpalete electrice.
Trebuie mentionat ca inchirierea stivuitoarelor are urmatoarele avantajele :
– Posibilitatea stabilirii unui buget exact aferent operatiunii .
– Costuri fixe.
– Deductibiltatea integrala.
– Costuri inexistente cu intretinerea si repararea utilajelor.

Aceasta optiune este posibila in orice varianta:
– Pe termen scurt pentru operatiuni punctuale. Aceasta varianta, functie de locatia, este posibila si cu deservent autorizat ISCIR
– Pe termen lung.
Indiferent de varianta solicitata costurile includ intretinerea si garantia echipamentelor astfel incat beneficiarul este protejat de aparitia unor costuri suplimentare.
La solicitarea clientului echipamentele pot fi transportate la punctul de lucru in conditii de exploatare imediate.
Orice inchiriere fara deservent presupune automat si instruirea operatorului beneficiarului
Primirea stivuitorului se realizeaza de regula la locul de exploatare al acestuia in prezenta unui reprezentant al fiecarei parti. Se mentioneaza intr-un proces verbal dotarile echipamentului precum si starea de functionare a acestuia, astfel incat sa fie asigurate conditiile necesare pentru realizarea in bune conditii a tuturor doleantelor clientului.
Restituirea stivuitorului inchiririat trebuie facuta respectandu-se toate mentiunile specificate pe avizul de expeditie si procesul verbal de predare-primire atat ca dotari cat si ca anexe.
Astfel utilajul nu trebuie sa prezinte deformari mecanice, lovituri sau alte defecte ( fierbere motor, scurgeri ulei, pornire greoaie , furtunuri rupte sau deteriorate, jocuri la instalatia de ridicare , improvizatii pe instalatia electrica, lovituri ale cilindrilor hidraulici s.a. ).
In perioada de inchiriere orice disfunctionalitate a utilajului trebuie adusa la cunostinta firmei noatre astfel incat tehnicienii nostrii sa poata interveni si elimina problemele. Nu se accepta interventii ale altor firme sau ale personalului clientului. Reparatiile acolo unde sunt necesare se efectueaza pe cheltuiala noastra mai putin cazurile in care acestea apar ca urmare a exploatarii necorespunzatoare.

Flota de utilaje pe care o punem la dispozitie in vederea inchirierii are in componenta echipamente Linde, Caterpillar, Jungheinrich si Manitou.